Over Fish&More

Ruime keus Gastvrij Authentiek

Proef Zeeland bij

Fish & MoreDe gerechten worden vervolgens zorgvuldig bereid en geserveerd aan tafel.

Wie het goede der aarde naar waarde weet te schatten en haast in trance geraakt bij het ruiken van een lekkere gebakken vis of bij het zien van achter glas uitgestalde lekkernijen, zoals diverse vissoorten en salades, malse paling en bekoorlijk ogende schelpdieren. Voor wie het iets minder exclusief maar daarom niet minder lekker wil houden biedt het assortiment van Fish & More voldoende keuze. Nagenoeg alles is voorradig.

Zie ook onze Facebook en Instagram pagina met onze overheerlijke dag-/week aanbiedingen.

We verwelkomen je graag bij Fish & More!


Fish & More al meer dan 34 jaar een begrip in Zeeland!


Wie overmand wordt door de onweerstaanbare “lekkere honger” kan met een gerust geweten zijn toevlucht nemen tot de hapjes, broodjes, salades, keuze menu’s van Viseeterij Fish & More aan de Ring in Burgh-Haamstede.

Na 15 jaar bedrijfsleider te zijn geweest bij het voormalige “Zeepaardje” vond Ad de tijd rijp om de moderne vishandel annex cafetaria over te nemen en daarmee toe te treden tot het gilde van ondernemers. Ad en Ellie behoefden aan de gehele entourages destijds niets te veranderen, het interieur van de zaak was immers het jaar ervoor ingrijpend vernieuwd en ook was er een nieuwe pui geplaatst.

Vandaag de dag is Viseeterij Fish & More uitgebreid met een sfeervol terras, een uitgebreide vitrine waar de gast zijn/haar gerechten zelf kan uitkiezen.